Letar du efter beroendecentrum
i Stockholm?

Kolla in detta unika förslag

LETAR DU ELLER DIN NÄRA EFTER BEHANDLING FÖR ALKOHOL/DROGMISSBRUK?

Att välja rätt behandling är ett avgörande beslut som kan påverka din framtid avsevärt. Även om det finns många alternativ för drogrehabilitering i Antigua, erbjuder Crossroads Centre, som ligger på den karibiska ön Antigua, ett unikt förslag – en möjlighet att gå mot ett tillfrisknande i en distinkt fantastisk miljö.

Grundad av musiklegenden Eric Clapton är Crossroads en välgörenhetsorganisation som erbjuder 30 till 90 dagars behandling med ett fristående avgiftningsprogram som är kraftigt subventionerade. Våra överkomliga priser är tillgängliga för alla klienter som söker ett liv fritt från beroende och missbruk.

Crossroads Antigua sträcker är mer än bara behandling; vi inbjuder dig till en resa av holistisk läkning och självupptäckt i en miljö som främjar fred, fokus och lugn. Om du söker rehabilitering, varför inte påbörja resan till återhämtning mitt i den andlöst vackra miljön på Antigua?

Vi förstår hur vardagens press och den välbekanta miljön i Antigua kan göra det svårt att enbart fokusera på din återhämtning. Ett miljöombyte, särskilt på en så fridfull plats som Antigua, kan ha djupgående effekter på din, motivation och totala framgång i att övervinna beroende.

KOSTAR DET EN FÖRMÖGENHET ATT SÖKA FÅ BEHANDLING PÅ CROSSROADS ANTIGUA?

Inte alls! Vi erbjuder våra exceptionella tjänster till ett mycket konkurrenskraftigt pris, jämförbart med de flesta andra rehabanläggningar i världen. Trots den fridfulla karibiska miljön och högkvalitativ vård, ser vi till att våra behandlingar förblir ekonomiskt fördelaktiga. Så, med oss kommer du inte att kompromissa med kvaliteten eller betala för mycket.

Crossroads Foundation erbjuder ekonomiskt stöd för att minska behandlingskostnaderna för dem som uppfyller riktlinjerna för ekonomiskt behov. Du behöver fylla i ett enkelt formulär för ekonomiskt bistånd, som intagningsavdelningen kommer att mejla dig om du lämnar dina kontaktuppgifter.

BEHANDLING MED BOENDE FÖR BEROENDE & MISSBRUK

Vårt primärvårdsprogram sträcker sig över 30 dagar och inkluderar ett 5-dagars personligt eller virtuellt familjeprogram, som ger klienter och deras nära möjligheten att läka tillsammans. Vi erbjuder även förlängda program på upp till 90 dagar, vilket tillåter personlig uppmärksamhet och vård anpassad till varje individs behov.

Vi genomför noggranna bedömningar, inklusive fysiska, näringsmässiga, biopsykosociala, psykiatriska, psykologiska och andliga utvärderingar, för att utveckla en helhetssyn på varje klients behov. Näringsrådgivning och anpassade måltidsplaner tillhandahålls av våra dietister för att stödja det övergripande välbefinnandet.

Våra Faciliteter

Crossroads behandlingscenter, beläget i den hisnande natursköna skönheten på Antigua, erbjuder en fridfull och terapeutisk miljö för klienter som söker helande. Vårt holistiska tillvägagångssätt kombinerar olika metoder såsom yoga, fitness, akupunktur och mindfulness med vårt kliniska program. Med våra 30-dagarspriser ingår avgiftningsprogrammet, som äger rum inom Crossroads område.

Terapeutiska Metoder

Terapeutiska metoder på Crossroads omfattar evidensbaserade tillvägagångssätt såsom Kognitiv Beteendeterapi (KBT), Mindfulness, Dialektisk Beteendeterapi (DBT) och Motiverande Intervju. Vi erbjuder också traumaterapi som använder Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), en mycket effektiv teknik för att hantera tidigare traumatiska upplevelser. 12 Step Terapi

Holistiskt Tillvägagångssätt

Vårt holistiska program kombinerar olika element som yoga, akupunktur, fitnessträning, upplevelseterapi och meditation för att främja övergripande välbefinnande och balans mellan kropp och sinne. Vi främjar 12-stegsstödgrupper och uppmuntrar studier av relevant litteratur för djupare förståelse och tillväxt. Utbildning om beroendesjukdomen och att leva ett nykert liv ger klienterna nödvändig kunskap för ett hållbart tillfrisknande.

Kontinuerlig vård

Dessutom erbjuder vi ett program för rökavvänjning för de som väljer att sluta röka. Vårt familjeprogram stärker relationer och främjar läkning inom stödsystemet. Vi hjälper klienter att utveckla en fortsatt vårdplan och erbjuder kontinuerlig vård i upp till 2 år efter utskrivning. Introduktion till alumnikapitel och eftervård säkerställer fortsatt stöd och kontakt utöver behandlingsupplevelsen.

Utforska utsikten från vår anläggning

Addiction Treatment

Vårt åtagande till kvalitetsvård, stödd av Eric Clapton

Eric Claptons engagemang i Crossroads är inte bara som grundare. Det är ett personligt åtagande som stöds av hans egen erfarenhet, vilket ger en unik äkthet och trovärdighet till våra tjänster. Att välja Crossroads innebär att man väljer en vårdnivå och kvalitet som intygas av ett världsberömt namn.

Ett meddelande från vår grundare, Eric Clapton.

Under rehabiliteringen behöver du betydande uppmärksamhet

Vi är ett litet center så du får mycket individuell uppmärksamhet.

Vår intima miljö möjliggör för oss att noggrant fokusera på dina unika behov, vilket säkerställer att du får personanpassad vård och stöd genom hela din väg till återhämtning. Med vår engagerade personal och enkel klient-till-personal kontakt, kan vi ägna gott om tid och resurser åt varje individ, vilket främjar en mer uppmärksam och skräddarsydd behandlingsmetod.

Påbörja din resa mot återhämtning idag

Som svensk klient har vi en svensk medarbetare på plats i Sverige som du kan träffa och ställa frågor, få hjälp och stöd.

doctor

ATT VÄLJA ANTIGUA: ETT UNIKT ALTERNATIV FÖR REHABILITERING AV MISSBRUK OCH BEROENDE

Att välja vårt rehabcenter innehåller flera övertygande och starka skäl för när du väljer ditt ställe för tillfrisknande. Många klienter har valt Crossroads genom åren med goda resultat.

För det första är integriteten en viktig fördel. Eftersom vår anläggning ligger på en ö i Västindien erbjuders avskild och konfidentiell miljö som gör det möjligt för individer att fokusera helt på sin återhämtningsresa utan oönskade distraktioner eller exponering.

Byt vardagens rutiner och stress och njut av en fridfull vistelse på en karibisk ö. Vår lugna miljö främjar läkning och ett bättre mående, så att du kan koncentrera dig helt på din återhämtning och tillfriknande. Upplev friheten att fokusera enbart på ditt välbefinnande, borta från triggers och påtryckningar.

VÅRT RÅDGIVNINGSPROGRAM FÖR FAMILJER MED BEROENDEPROBLEMATIK

Din familj kan aktivt engagera sig i tillfrisknandeprocessen. Med vårt 5-dagars integrerade rådgivningsprogram för familjer inbjuds familjemedlemmar att delta i din återhämtningsresa samtidigt som de påbörjar sin egen läkning genom familjeterapi.

Vårt program hjälper familjer att utveckla viktiga färdigheter, förbättra kommunikationen och bryta destruktiva mönster. De får utbildningsmaterial, deltar i, föreläsningar och gruppdiskussioner och får individuell uppmärksamhet.

Även om din familjemedlem för närvarande inte genomgår behandling hos oss, välkomnar vi varmt familjer och berörda individer att delta i vårt program för narkotikarådgivning för familjemedlemmar, vilket ger ett stöd för deras egen återhämtningsprocess.

doctor
doctor

Vårt rehabiliteringsprogram för drog- och alkoholberoende

Crossroads Centre Antigua använder beprövade terapier i kombination med mindfulness, fitness och kostrådgivning för att skapa skräddarsydda holistiska behandlingsplaner för varje klient.

Vårt behandlingscenter för vård är klientcentrerat och tillgodoser varje klients individuella behov, vilket ger den solida grund som behövs för att upprätthålla återhämtningen.

Vistelsetiderna varierar från 30 dagar till 90 dagar, och behandlingsplanerna utvärderas varannan vecka för att säkerställa att våra kunder alltid befinner sig i rätt fas av behandlingen vid rätt tidpunkt.

Antagningsprocess

 1. Personer måste vara 18 år eller äldre.
 2. Individer måste ha en primär diagnos av substansberoende.
 3. Personer med dubbeldiagnos är välkomna, men måste vara tillräckligt mentalt och fysiskt stabila för att kunna delta fullt ut i behandlingen.
 4. Personer måste ha ett giltigt pass för att resa.

Bedömning

Kunden kommer att bedömas via telefon eller en onlineplattform. Lämpliga kunder kommer att meddelas omedelbart om godkännande och hjälpas med sina förberedelser. Klienter kan anlända vilken dag eller tid som helst i veckan för att påbörja sin behandling.

Schema

Varje kund kommer att förses med ett veckoschema som visar deras aktiviteter under registreringsperioden.

Detaljer om program för behandling i hemmet

 • Fristående medicinskt övervakat avgiftningsprogram
 • Behandlingsprogram för missbrukare med slutenvård
 • Sjukvård dygnet runt och läkarvård på plats
 • Utvärderingar – fysisk, näringsmässig, bio-psykosocial, psykiatrisk, psykologisk och andlig utvärdering
 • Kostrådgivnin
 • Terapier – KBT, Mindfulness, DBT, Motiverande samtal
 • Traumaterapi med hjälp av EMDR
 • Holistiskt program – yoga, akupunktur, konditionsträning, erfarenhetsbaserad terapi, meditation
 • 12-stegsgrupper tillsammans med studier av den stora boken och grundläggande texter
 • Utbildning om beroendesjukdom och livskunskap
 • Didaktik med hjälp av den 12-stegsbaserade modellen
 • Program för rökavvänjning (valbart)
 • Familjeprogram
 • Plan för placering vid fortsatt vård
 • Kontinuerlig vård i upp till 2 år efter utskrivning
 • Introduktion till alumni och eftervårdsstöd

Kostnad för behandling inom slutenvården

Våra priser är överkomliga och inkluderar alla behandlingstjänster, boende, familjeprogrammet, måltider, transport och eftervårdsstöd. Vi erbjuder ekonomiskt stöd och stipendier till dem som inte har råd att betala hela behandlingskostnaden och som verkligen vill påbörja sin resa mot tillfrisknande.

Sandra

Vi är ett behandlingscenter som bygger på avhållsamhet

På Crossroads Centre är vi stolta över att vara ett abstinensbaserat behandlingscenter som hjälper människor att bryta sig loss från beroendets kedjor. Vårt orubbliga engagemang för avhållsamhet lägger grunden för vår omfattande och effektiva behandlingsmetod.

Som svensk klient har vi en svensk medarbetare på plats i Sverige som du kan träffa och ställa frågor, få hjälp och stöd.

doctor

Översikt över medicinska avgiftningsprogram

Det 7 – 10 dagar långa avgiftningsprogrammet för att tillgodose varje individs behov och hantera abstinenssymtom för att minimera obehag.

Vår farmakoterapi för avgiftning följer strikt medicinska protokoll, och vi erbjuder hälsoundersökning för alla inskrivna kunder, med löpande medicinsk övervakning under hela vistelsen.

 • Omedelbar omvårdnad utvärderas av sjuksköterskan vid inskrivning.
 • Dokumenterad medicinsk utvärdering inom 24 timmar efter inskrivning som omfattar en fysisk undersökning, order om lämpliga medicinska tjänster/läkemedel och personlig konsultation.
 • Omfattande bedömning av klientens psykologiska tillstånd och sociala situation
 • Telemedicinsk konsultation med en specialiserad psykiater inom beroendevård.
 • Farmakologiskt assisterad genom akut intoxikation och abstinens till uppnåendet av medicinsk stabilitet.

Börja din resa mot återhämtning idag

Som svensk klient har vi en svensk medarbetare på plats i Sverige som du kan träffa och ställa frågor, få hjälp och stöd.

Vi bryr oss om dig även efter att du slutat

På Crossroads Antigua sträcker sig vårt engagemang för din fortsatta nykterhet längre än till själva behandlingstiden. Detta program för kontinuerlig vård är bara ett av de många sätt på vilka vi hjälper dig att hålla fokus på din nykterhet samtidigt som vi förser dig med fortlöpande färdigheter för att odla optimal hälsa, välmånde och lugn.

Kom tillbaka in i tillfrisknandet Retreat

Crossroads Centre Restore and Connect är ett sjudagarsprogram för personer som vill lösa gamla problem och önskar ytterligare stöd för att ta itu med de blockeringar som utmanar deras lugn och välbefinnande.

Läs mer

Veckan För Familjeterapi

Skador från alkoholism och drogberoende påverkar hela familjen. Vårt fem dagar långa intensiva familjeterapiprogram är utformat för att hjälpa klienter och deras familjer att tillsammans återuppbygga en relation som bygger på öppenhet och förtroende.

Läs mer

Retreat För fortsatt nykterhet & drogfrihet

Crossroads Renewal Retreat är ett 5-dagarsprogram som är utformat för att hjälpa deltagarna att återknyta kontakten med sig själva, andra och sin återhämtningsresa. Retreaten för samman likasinnade personer som är fast beslutna att fortsätta vara nyktra.

Läs mer

ALUMNI

Crossroads Centre Antigua främjar alumniföreningar för klienter från våra program i flera storstadsområden. Dessa Alumni Chapters erbjuder lokalt stöd för klienter som inkluderar återhämtningsstöd, tillgång till lokala återhämtningsresurser, månatliga nyhetsbrev och inbjudningar till evenemang, middagar och till Alumni Renewal Retreats.

Som svensk klient har vi en svensk medarbetare på plats i Sverige som du kan träffa och ställa frågor, få hjälp och stöd.

Alkohol- och drogrehabilitering Antigua FAQ

Vi arbetar med vuxna från 18 år och uppåt, vi är verkligen internationella med människor som kommer till oss från hela världen. Vårt enda krav är att du kommunicerar på engelska. Vi välkomnar många individer och familjer från Storbritannien, USA, Europa, SYDAFRIKA, KARIBIEN och KANADA.

Vårt behandlingscenter är ackrediterat av The Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities (CARF), vilket säkerställer att de högsta etiska standarderna för behandling uppfylls. Vi följer också HIPPA och har som princip att klientens vård kommer i första hand. Crossroads Centre Antigua är medlem i NAATP – National Association of Addiction Treatment Providers.

Våra terapeuter är utbildade på masternivå, med ytterligare certifiering inom sina specialområden och många års erfarenhet inom området för missbruk.

Vi accepterar för närvarande inte betalning direkt från dina försäkringsbolag men kommer att arbeta med dig för att få din behandlingskostnad återbetald ifall den täcks av företaget. Vi kan tillhandahålla ett EIN-nummer och vägleda dig genom processen för att skicka in en ansökan. Vi samarbetar också med en försäkringsrepresentant för att se till att du får den ersättning du har rätt till.

Ja, Crossroads Foundation erbjuder ekonomiskt stöd för att minska behandlingskostnaden för dem som uppfyller riktlinjerna för ekonomiska behov. Du måste fylla i ett enkelt Formulär för ansökan om ekonomiskt stöd, som antagningsavdelningen skickar till dig via e-post om du anger dina kontaktuppgifter.

Vistelsetiderna varierar från 30 dagar till 90 dagar, och behandlingsplanerna utvärderas varannan vecka för att säkerställa att våra kunder alltid befinner sig i rätt fas av behandlingen vid rätt tidpunkt.

Behandling av beroende
Utan distraktion